Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ: παράσταση διαμαρτυρίας στην 1η Υ.ΠΕ. την Τετάρτη 3/4/13 και ώρα 11:00 και Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 5/4/13

Σ  Ω  Μ  Α  Τ  Ε  Ι  Ο          Ε  Ρ  Γ  Α  Ζ  Ο  Μ  Ε  Ν  Ω  Ν
ΓΕΝΙΚΟ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ  «ΠΑΤΗΣΙΩΝ»
Χαλκίδος 15 – 17 Αθήνα 111-43

 Το Σωματείο του ΓΝ Πατησίων οργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 3/4 στις 11 το πρωί στα γραφεία της 1ης Υ.ΠΕ στους Αμπελόκηπους (οδός Ζαχάρωφ στη γωνία Αλεξάνδρας και Κηφησίας). Η Παθολογική και Καρδιολογική Κλινική παραμένουν κλειστές από 15/3, η 1η Υ.ΠΕ και η Διοικήτρια του Νοσοκομείου μας κοροιδεύουν συνεχώς και είναι σε εξέλιξη σχέδιο μετακίνησης των ειδικευομένων της Παθολογικής για να κάνουν αλλού ειδικότητα. Όλοι μαζί να αντισταθούμε στο κλείσιμο του ΓΝ Πατησίων.                 
               
Αθήνα 01/04/13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι-σες,
Εδώ και  δύο ...
εβδομάδες ο Παθολογικός Τομέας δεν νοσηλεύει ασθενείς και η 1η Υ.ΠΕ. αδυνατεί να βρει Παθολόγο για να διευθύνει το Παθολογικό Τμήμα.  Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Σας καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας στην 1η Υ.ΠΕ. την Τετάρτη 3/4/13 και ώρα 11:00 και σε Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 5/4/13 από ενάρξεως του ωραρίου στο προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου μας ώστε να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις.  

Για το Δ.Σ.
  Ο Πρόεδρος                                                                                 Ο Γ. Γραμματέας


Ευστρ. Τσελάς                                                                                   Παν. Τσάλλας